Mijn daily make-up routine ♥

daily make-up routine

Het leek mij wel leuk om jullie te vertellen waaruit mijn daily make-up routine uit bestaat!

L'oreal true match foundation en essence all about matt powder en catrice camouflage conealer

foundation powder concealer

Ik begin met mijn gezichtsmake-up, hiervoor gebruik ik 3 producten. Namelijk een foundation van L’oreal Paris met een lichte tot medium dekking. Het is een hele fijne alledaagse foundation in de kleur 01 Rose Ivory. In de wintermaanden heb ik een erg lichte huid en past deze kleur heel goed bij mijn eigen huidskleur.

De Concealer heb ik – zoals je ziet – versleten. Ik vindt het een hele fijne concealer voor een koopje! Het is zeker niet een full coverage concealer die de hele dag blijft zitten maar voor een schooldag doet het goed zijn werk!

Vervolgens poeder ik alles af met een poeder die bijna iedereen wel kent, namelijk de Essence all about matt! Het is een fijne poeder waar niks op aan te merken is. Al deze producten zijn te koop bij de Kruidvat!

benefit goof proof brow pencil and mac zoom fast black lash mascara

Vervolgens ga ik door naar wenkbrauwen en mascara! Hiervoor gebruik ik De MAC zoom fast black lash, hierover heb ik een review geschreven en die kan je hier vinden: http://www.lifeofclaudia.nl/welke-mac-mascara-past-bij-jou-♥/

Voor de wenkbrauwen gebruik ik graag de goof proof brow pencil in de kleur 02. Onwijs fijn in gebruik en levert echt heel goed resultaat.

mac soft and gentel and too faced cocoa contour review

Nu mijn favoriete deel, bronzer en highlighter. Als bronzer gebruik ik heel graag het cocoa contour palletje van Too Faced. En als highlighter de welbekende soft and gentle van Mac

mac soft and gentel and too faced cocoa contour review

De kleur van het palletje die ik het meest gebruik is Medium Mocha. De highlighter is welbekend in de make-up wereld. Het is een prachtige highlighter voor alledaags zowel als een avondje uit.

mac soft and gentel and too faced cocoa contour swatches

Hier kan je heel mooi het pigment zien van beide producten.

Essence Matt Matt Matt 02Als finishing touch een lipstick. Op school draag ik niet vaak lipstick, maar als ik een lipstick draag, is het vaak deze van Essence. De lipstick is van de Matt Matt Matt collectie in de kleur 02. Het is een simpele kleur met niet teveel poespas.

Willen jullie van aparte producten die ik in dit artikel heb laten zien nog een review van? Laat het me weten!

♥ ♥ ♥


2 Reacties
  1. avatar image
    evelyne at 5 februari 2017 Reply

    je blog heeft al aardig vorm gekregen, super !

Laat een reactie achter