Mijn mac lipsticks (1/2) ♥

mac lipsticks

Graag wilde ik een stash flash doen van al mijn mac lipsticks.

Ik heb besloten mijn stash in tweeën te verdelen, aangezien het anders een beetje veel wordt in 1 keer.

brave mac lipstick

Om te beginnen met Brave, een heel bekende lipstick van Mac. Het heeft een roze ondertoon, nu ben ik veel meer van de nude kleuren en pak ik deze weinig tot niet. Alsnog blijft het een mooie, alledaagse kleur. Brave heeft een Satin finish en is hier verkrijgbaar. Alle lipsticks van Mac zijn 19,50 euro!

Mac please me

Vervolgens Please me, een matte, goed dekkende lipstick. Ook deze heeft een roze ondertoon waar ik niet meer zo’n fan van bent. Ik vindt wel dat de meeste Mac lipsticks, zoals je hier kan zien, een goede dekking geven. Please me is hier verkrijgbaar.

Verolgens Midimauve. Een minder bekende, maar wel een mooie neutrale kleur. Hij heeft een lustre finish. Dit is een kleur die je elke dag snel op je lippen kan smeren zonder dat het er heftig uitziet. De lipstick heeft – bij mij – ook een lekkere verzorgende werking! De kleur is hier verkrijgbaar!

viva glam 2

Een erg geliefde kleur van Mac is Viva Glam II. Dit is – naast velvet teddy – mijn go to nude. Zelf vindt ik dat het een matte effect geeft maar het is een satin finish. Het is gewoonweg een hele mooie kleur in een leuke rode verpakking! De lipstick is hier te koop.

Als laatste een best heftige, donkerdere kleur. Dit is een kleur die ik niet snel zal opdoen voor een alledaagse schooldag, maar wel als ik bijvoorbeeld naar een verjaardag gaat of iets. Het is een heel dekkende matte kleur. Deze kleur droogt mijn lippen wel wat sneller uit, maar met een lippenbalsem als basis is dit geen probleem. De kleur is hier te koop.

Binnenkort komen er nog 6 kleuren online, stay tuned!

♥ ♥ ♥


Laat een reactie achter