Nars Albatross Dupe ♥

Ik denk dat iedereen die een beetje verstand heeft van make-up, nars albatross wel kent. Het is een onwijs mooie highlighter maar voor 3o dollar is dit toch wel echt aan de prijzige kant. Maar ik heb een prachtige dupe gevonden voor maar 14,00 dollar. Meer dan de helft goedkoper dus!

Nars Albatross is toch echt wel een pareltje in mijn make-up collectie. Toen ik afgelopen jaar in New York was, was ik vastberaden Albatross aan te schaffen. Helaas was die uitverkocht en kwam de verkoopster met het idee om me een dupe ervan te laten zien. Ik was onwijs verrast en besloot hem maar mee te nemen, en daar heb ik absoluut geen spijt van.

Algemene informatie:

Prijs: Albatross is $30,00 en Star Dust is $14,00

Verkrijgbaar bij: Albatross is hier verkrijgbaar en Star Dust is hier te koop!

Zoals je op de foto ziet lijken ze al heel erg op elkaar. De verpakking van Nars vindt ik heel mooi, alleen vindt ik het heel jammer dat die snel vies wordt. De verpakking van Sephora vindt ik niet heel bijzonder. De verpakking van Nars is wel een stuk steviger.

Om te beginnen de swatches van Nars Albatross. Het is een hele mooie kleur met een gouden shimmer erdoorheen. Het geeft een heel mooi effect en blijft de hele dag zitten.

Dan die van Sephora. Ook hier zie je duidelijk de gouden shimmer. Ik vindt het echt een onwijs mooie highlighter en deze blijft ook heel de dag zitten.

Links zit Nars Albatross, en rechts zit Sephora Star Dust.

Alhoewel ik vindt dat Nars er net iets meer uitspringt, is dit echt niet te zien wanneer het is aangebracht op de jukbeenderen. Ik heb aan 2 vriendinnen gevraagd welke highlighter ik op had en beide dachten ze Albatross!

Ik hoop dat je het een leuk artikel vond en feedback is altijd welkom!

♥♥♥


2 Reacties
  1. avatar image
    Kelly at 31 januari 2017 Reply

    Super tof artikel en wat een mooie website trouwens!

Laat een reactie achter