Review ♥ Tarte Swamp Queen by Grav3yardgirl

Tarte Grav3Yardgirl swamp queen pallet

Een niet zo heel bekende, maar wel een heel mooi palette van Tarte, namelijk de Swamp Queen palette. Onwijs goed gepigmenteerd met een leuke mix van kleuren.

Tarte Grav3Yardgirl swamp queen pallet

De verpakking trok zeker weten mijn aandacht. Ik heb dit pareltje gekocht toen ik afgelopen zomer in New York was. Grav3yardgirl is een youtuber die ik zo af en toe wel is bekijk. Ze is zeker niet de standaard ‘beauty guru’, maar ze is het zeker waard om haar youtube kanaal eens te bekijken: https://www.youtube.com/user/grav3yardgirl.

Ik vind de kleuren heel gaaf, ze zaten nog niet in mijn make-up collectie!

Algemene informatie:

Prijs: 42,00 Euro

Verkrijgbaar bij: http://tartecosmetics.com/tarte-item-Swamp-Queen-palette-with-brush

Tarte Grav3Yardgirl swamp queen pallet swatchesTarte Grav3Yardgirl swamp queen pallet swatches

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb hier een foto met flits, en een foto zonder flits om duidelijk te laten zien hoe in beide situaties de kleuren naar voren komen. Van links naar rechts:

  • #SFS
  • Natural Peaches
  • Dogman
  • Big Baby
  • Sassy Bun
  • Sippy Sippy
  • Hauntnig
  • Uncommon
  • Mancat

Als Je Grav3YardGirl haar video’s een tijdje bekijkt, dan merk je dat de namen vaak terug komen op haar kanaal. Ze heeft ook een video waarbij ze het complete palette en het proces ervan uitlegt: https://www.youtube.com/watch?v=guHKf6GxqTw

Zoals ik al had gezegd, het pigment is echt geweldig. Maar pas hier wel mee op! De eerste keer dat ik de kleuren aanbracht, was het teveel en dan is het wel lastig uit te blenden. Het enige minpuntje aan deze palette is, dat er best veel fall-out is. Dit houdt in dat er veel poeder loskomt als je een oogschaduw met een kwastje oppakt. Dit heeft geen effect op hoe de oogschaduws werken.

Tarte Grav3Yardgirl swamp queen pallet swatchesTarte Grav3Yardgirl swamp queen pallet swatches

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de bronzer, blush en highlighter hetzelfde verhaal, prachtige kleuren met heel veel pigment! Altijd als ik deze highlighter draag krijg ik de vraag welke highlighter het is! De bronzer ziet er op de erg donker uit, maar als je voorzichtig te werk gaat kan je de bronzer ook gebruiken op een lichtere huid, zoals die van mij.

Ook zit er in het palette een kwastje. De enige manier waarop ik dit kwastje gebruik is als ik een shimmer kleur op het bewegend ooglid wil aanbrengen, veel meer kan je er ook niet mee doen. Ik vindt het een handig kwastje maar is niet heel bijzonder!

Ik hoop dat jullie het een zinvolle review vonden en laat me weten wat jullie de volgende keer graag willen lezen!

♥ ♥ ♥

 


Laat een reactie achter