Welke mac mascara past bij jou? ♥

Ik ben in bezit van 3 mac mascara’s, 3 die totaal verschillend zijn van elkaar. Nu leek het me wel leuk om te laten zien hoe ze van elkaar verschillen en welke bij jou ogen en smaak past.

IMG_5774.jpg

De verpakking van alle 3 vindt ik heel leuk en ze houden het klassiek zwart. Bij de Haute & Naughty mascara zit er een leuke versiering aan de bovenkant.

IMG_5785.jpg

Als eerste mijn persoonlijke minst favoriete mascara. De Mac False Lashes. Ik houd ervan als mijn wimpers er vol uitzien. Deze mascara geeft een heel natuurlijke look en geeft wel het effect van langere wimpers maar geen vollere, en ik zoek beide. Als je van een neutrale wimper look houdt, dan ga je deze mascara heel fijn vinden!

IMG_5787.jpg

Het is een borsteltje waar de haartjes heel dicht op elkaar zitten en zorgen ervoor elke wimper mee te nemen.

Algemene informatie:

Prijs: €24,00

Verkrijgbaar bij: o.a. de Douglas. De link kan je hier vinden.

IMG_5778.jpg

Hierna komt de Haute & Naughty Too Black Lash. Een mascara met een lekker veel pigment. Het bijzondere aan deze mascara is dat hij 2 soorten borstels heeft. Namelijk de borstel op de foto hierboven en de foto hieronder. Het bovenste deel kan je losdraaien en dan komt het ‘dagelijkse’ mascara borsteltje eruit. Hier is heel wat mascara vanaf gehaald en geeft een minder vol effect.

IMG_5780.jpg

Ik vindt het een fijne mascara maar je moet oppassen dat je niet gaat ‘pompen’ met dit borsteltje in de mascara, want hierdoor wordt het erg klonterig. Dus, wil je graag dat je met 1 mascara, 2 verschillende resultaten kan krijgen, dan ga je deze mascara heel fijn vinden. Hij dekt met beide borsteltjes goed en doet wat die beloofd.

Algemene informatie:

Prijs: €24,00

Verkrijgbaar bij: o.a. Douglas. De link kan je hier vinden.

IMG_5782.jpg

Nu mijn persoonlijke favoriet! Hij is lekker dik, maar niet zo dik dat het klonterig is. Hij dekt goed en geeft je wimpers een heel vol effect. Dus ben je net als ik en hou je hier wel van, dan is dit de mascara voor jou!

Algemene informatie:

Prijs: €19,50

Verkrijgbaar bij: o.a. bij Douglas. De link kan je hier vinden.

Ik hoop dat je het een zinvol artikel vond en vertel me wat jou favoriet is!

♥♥♥


1 Reacties
  1. […] Vervolgens ga ik door naar wenkbrauwen en mascara! Hiervoor gebruik ik De MAC zoom fast black lash, hierover heb ik een review geschreven en die kan je hier vinden: http://www.lifeofclaudia.nl/welke-mac-mascara-past-bij-jou-♥/ […]

Laat een reactie achter